images/logo2.png http://via.placeholder.com/400x200/000
Onze sponsors
Eerst en vooral dank aan al onze sponsors!
Zoals ons motto luidt: "Together Everyone Achieves More"

Door jullie steun kunnen wij "Sport en Moedig Genk" blijven verderwerken en de jeugd zo de kans te geven om aan hun wielercarrière te werkenALLO VELO
about
Bij fietsenwinkel Allo Vélo in Zutendaal kan je bij Brecht terecht voor je
racefiets, mountainbike (MTB), kinderfiets, elektrische fiets of stadsfiets.
In deze jonge, frisse winkel vind je een uitgebreid aanbod fietsen en onderdelen.
Maar ook voor onderhoud, begeleiding en meer kan je bij ons terecht.

Wij heten je alvast welkom samen met een tasje Il Magistrale cycling coffee!

ITZU
about
ITZU, jouw partner voor HR & Facility diensten
ITZU is een volledig ontzorgende, strategische en sustainable partner in HR en Facility voor zowel particulieren als bedrijven.
De hele ITZU-groep staat als talentexpert dicht bij haar klanten en medewerkers, op elk moment in de loopbaan en het privéleven.
Dankzij onze expertise in verschillende niches en onze talentgerichte ingesteldheid, groeien we samen met iedereen die met onze diensten in contact komt.
It’s you we care about. Daarom inspireren en verrassen we anderen graag door onze kennis te delen en zelf het goede voorbeeld te geven aan de hand van onze inspanningen op het vlak van (duurzaam) ondernemen.

LW-Cleaning
about
Tal van bedrijven en KMO’s uit Limburg en daarbuiten vertrouwen op LW Cleaning voor gevelreiniging én het wassen van hun ramen en zonnepanelen.
Voor schoonmaakopdrachten buiten adviseren wij in vele gevallen osmosereiniging.

Als schoonmaakbedrijf onderscheiden wij ons door een kwalitatieve, flexibele en veilige uitvoering van alle schoonmaakwerken in Limburg en de rest van Vlaanderen.

Schakel onze schoonmakers ook in voor de eindschoonmaak na nieuwbouw of verbouwingen, het reinigen van garagevloeren of het reinigen en ontmossen van daken.

FONDUE A VOLENTE TESENDERLO
about
Het begin van een gezellige avond begint hier! Fondue, gourmet en hamburgers zoveel u kan op kan!
Vlees - Vis - Kaas - Scampi - Chinees of USA Fondue

DRUKKERIJ GIJSEMBERG
about
Drukkerij Gijsemberg is een grafisch vellenoffsetbedrijf waar een vakbekwaam grafisch team, vanaf het eerste persoonlijke contact, via ontwerp, lithografie, druk en afwerking, kwaliteitsdrukwerk levert.

Dat kwaliteitsdrukwerk komt tot stand dankzij de inzet van onze medewerkers en moderne processen.
Drukkerij Gijsemberg investeert beredeneerd in nieuwe technologie.

KEVOK
about
Wij maken uw maatwerk kasten met de grootste zorg en oog voor detail,
bieden u een ruim aanbod van binnendeuren aan en verzagingen van plaatmateriaal 'a-la-minute'!

Daarnaast kan u in onze showroom een breed assortiment van o.a. laminaat- en parketvloeren, plinten, plafonds en zoveel meer komen bekijken.
Onze verkopers ontvangen u graag op de Maaseikerbaan 17 te 3600 Genk!

Openingsuren te vinden op www.kevok.beLANDI projectontwikkelingen
about
Landi Projectontwikkeling NV werd opgericht in 2001 door John Geurts, die al 30 jaar ervaring had in vastgoedontwikkeling, samen met zijn twee zonen Angelo en Emiel Geurts.
Deze familiezaak is opgebouwd uit wederzijds vertrouwen en hun nauwe betrokkenheid en samenwerking bij ieder project.
Ons objectief is uw belangen te behartigen op een persoonlijke en vakkundige wijze die de samenwerking voor alle partijen zeer interessant maakt.
Ons team staat steeds vrijblijvend ter beschikking om u nader te informeren over onze projecten betreffende verkoop, verhuur, aankoop en ontwikkeling.

LIRO
about
Wij verzorgen voor u een totaal reclamepakket van concept tot eindproduct.
Voor uw logo, huisstijl, brochures, autobelettering, spandoeken en reclameborden heeft u maar 1 adres!”

MECONA
about
Het familiebedrijf Mecona staat al bijna 50 jaar aan de top in Limburg en België met de productie en de plaatsing van ramen en deuren, veranda’s, beglazing, rolluiken, poorten en zonwering.
Wij produceren unieke raamprofielen in aluminium en PVC voor nieuwbouw en renovatie.

Wij doen alles in eigen beheer: Van persoonlijk contact met de klant, compleet advies over keuze en kleuren tot premies, de planning, de productie in ons atelier in Opglabbeek, transport, plaatsing én afwerking door onze eigen mensen.

Het bedrijf bevordert graag het aangenaam gevoel bij de klant binnenshuis en realiseert daarom een stijlvolle afwerking van de woning.
Bovendien zet het bedrijf een hoge kwaliteit tegenover een redelijke prijs.

Wie bouwt of renoveert, kan vertrouwen op het vakkundig advies van Mecona.

TEX VISION
about
Tex.vision is een full custom kleding bedrijf. We ontwerpen en produceren gepersonaliseerde kleding voor teams, verenigingen, bedrijven en evenementen.
Wielrennen en wielerkleding is een van de populairste aanvragen die we krijgen.
Tex.vision biedt een totaaloplossing aan voor al de kleding projecten. We stellen samen de artikelen lijst op, de designs maken we in 3D zodat iedereen een heel duidelijk beeld krijgt van hoe jullie outfit er zal uit zien.

Met ons online portaal kunnen we in no-time een webshop lanceren met jullie custom items op, zo kan iedereen zijn bestelling apart ingeven en wij zorgen voor de verdeling en de distributie achteraf.

In samenwerking met onze high-end productie leveren we de beste kwaliteit in een tijdspanne van 6 tot 8 weken. Als er vragen zijn met betrekking tot onze kledij, staan we u graag bij met raad en daad.
Een passessie of meer info omtrent de samenstelling geven we jullie graag tijdens een persoonlijke afspraak.

CYKLAB
about
Cyklab werd in 2016 opgericht door Stefan Wijnands, ex-profwielrenner en al jaren actief in de fietsbranche.
Vanuit zijn ervaring probeert Stefan een assortiment van merken en producten samen te stellen om de fietser te voorzien van al het nodige, zodat zijn fietstocht, gran fondo, training of wedstrijd nog aangenamer zal verlopen!
Cyklab is continu op zoek naar innovatieve producten, van middel tot high end, die een meerwaarde bieden voor uw fietservaring.


WCUP
about
WCUP Sportvoeding is een Belgisch merk van wetenschappelijk samengestelde sportvoedingsproducten te gebruiken zowel voor, tijdens als na de training of competitie. Sinds zijn lancering in 1994 is WCUP uitgegroeid tot een gevestigde waarde voor zowel nationale als internationale atleten van verschillende niveaus.


Onze missie is onveranderd sinds onze oprichting: Producten ontwikkelen die een verschil maken en aangepast zijn aan de basis voedingsbehoefte van de sporter, zowel op het vlak van voorbereiding, prestatie en recuperatie en dit met het ultieme doel de sportprestatie te verbeteren.

Tevens geven wij de sporter de garantie dat alle WCUP producten vrij zijn van verboden substanties en zonder enig gevaar op positieve dopingstesten kunnen gebruikt worden.

De basisidee voor het eerste WCUP product ligt in een veel voorkomend probleem bij sporters, nl spierverzuring. Als je zware inspanningen doet, maakt het lichaam veel melkzuur aan. De opstapeling hiervan in de spierweefsels is de oorzaak van spierverzuring. Ons lichaam beschikt over een eigen ontzuringssysteem, maar dit duurt zo’n 72 uur. Sporters hebben meestal niet zoveel geduld. Onvoldoende rust leidt daarenboven tot chronische verzuring, waardoor je sneller spierblessures krijgt, sneller moe wordt, de recuperatie trager verloopt en de prestaties verminderen.


iKREATIV
about
Wel, iKREATIV is uw partner voor Techniek en Design.

Om jullie van dienst te kunnen zijn ben ik, Ivan Kirkels, als zelfstandige in bijberoep gestart.
De zaak moet een naam hebben, maar welke naam neem je dan. iKREATIV.
Als multitool, technische duizendpoot en computerfreak kan ik jullie zowel helpen om uw machine (terug) tot leven te krijgen of u te helpen om uw oude website, logo, huisstijl, ... eens in een fris nieuw jasje te steken.
Back to top