images/logo2.png http://via.placeholder.com/400x200/000
Onze sponsors
Eerst en vooral dank aan al onze sponsors!
Zoals ons motto luidt: "Together Everyone Achieves More"

Door jullie steun kunnen wij "Sport en Moedig Genk" blijven verderwerken en de jeugd zo de kans te geven om aan hun wielercarrière te werkenLANDI projectontwikkelingen

LANDI sport en modig genk Sponsor 2024


Landi Projectontwikkeling NV werd opgericht in 2001 door John Geurts, die al 30 jaar ervaring had in vastgoedontwikkeling, samen met zijn twee zonen Angelo en Emiel Geurts.
Deze familiezaak is opgebouwd uit wederzijds vertrouwen en hun nauwe betrokkenheid en samenwerking bij ieder project.
Ons objectief is uw belangen te behartigen op een persoonlijke en vakkundige wijze die de samenwerking voor alle partijen zeer interessant maakt.
Ons team staat steeds vrijblijvend ter beschikking om u nader te informeren over onze projecten betreffende verkoop, verhuur, aankoop en ontwikkeling.

MECONA

MECONA sport en modig genk Sponsor 2024


Het familiebedrijf Mecona staat al bijna 50 jaar aan de top in Limburg en België met de productie en de plaatsing van ramen en deuren, veranda’s, beglazing, rolluiken, poorten en zonwering.
Wij produceren unieke raamprofielen in aluminium en PVC voor nieuwbouw en renovatie.

Wij doen alles in eigen beheer: Van persoonlijk contact met de klant, compleet advies over keuze en kleuren tot premies, de planning, de productie in ons atelier in Opglabbeek, transport, plaatsing én afwerking door onze eigen mensen.

Het bedrijf bevordert graag het aangenaam gevoel bij de klant binnenshuis en realiseert daarom een stijlvolle afwerking van de woning.
Bovendien zet het bedrijf een hoge kwaliteit tegenover een redelijke prijs.

Wie bouwt of renoveert, kan vertrouwen op het vakkundig advies van Mecona.

KEVOK

KEVOK sport en modig genk Sponsor 2024


Wij maken uw maatwerk kasten met de grootste zorg en oog voor detail,
bieden u een ruim aanbod van binnendeuren aan en verzagingen van plaatmateriaal 'a-la-minute'!

Daarnaast kan u in onze showroom een breed assortiment van o.a. laminaat- en parketvloeren, plinten, plafonds en zoveel meer komen bekijken.
Onze verkopers ontvangen u graag op de Maaseikerbaan 17 te 3600 Genk!

Openingsuren te vinden op www.kevok.beCYKLAB

CYKLAB sport en modig genk Sponsor 2024


Cyklab werd in 2016 opgericht door Stefan Wijnands, ex-profwielrenner en al jaren actief in de fietsbranche.
Vanuit zijn ervaring probeert Stefan een assortiment van merken en producten samen te stellen om de fietser te voorzien van al het nodige, zodat zijn fietstocht, gran fondo, training of wedstrijd nog aangenamer zal verlopen!
Cyklab is continu op zoek naar innovatieve producten, van middel tot high end, die een meerwaarde bieden voor uw fietservaring.


TEX VISION

TEX VISION sport en modig genk Sponsor 2024


Tex.vision is een full custom kleding bedrijf. We ontwerpen en produceren gepersonaliseerde kleding voor teams, verenigingen, bedrijven en evenementen.
Wielrennen en wielerkleding is een van de populairste aanvragen die we krijgen.
Tex.vision biedt een totaaloplossing aan voor al de kleding projecten. We stellen samen de artikelen lijst op, de designs maken we in 3D zodat iedereen een heel duidelijk beeld krijgt van hoe jullie outfit er zal uit zien.

Met ons online portaal kunnen we in no-time een webshop lanceren met jullie custom items op, zo kan iedereen zijn bestelling apart ingeven en wij zorgen voor de verdeling en de distributie achteraf.

In samenwerking met onze high-end productie leveren we de beste kwaliteit in een tijdspanne van 6 tot 8 weken. Als er vragen zijn met betrekking tot onze kledij, staan we u graag bij met raad en daad.
Een passessie of meer info omtrent de samenstelling geven we jullie graag tijdens een persoonlijke afspraak.

FIKSU

Fiksu sport en modig genk Sponsor 2024


Onze filosofie is duidelijk: "Clever clothing" - met Fiksu heb je aan één broek genoeg. We omarmen het idee van slow fashion, met tijdloze ontwerpen die je meerdere dagen kunt dragen, waardoor je minder kleding hoeft aan te kopen.
Fiksu is voor mij meer dan alleen een kledingmerk, het is een levensstijl.
Het is een broek die sportieve en stijlvolle normen omarmt, met comfort en bewegingsvrijheid als kernprincipes.
Clever, toch?

GUVI DAKWERKEN

GUVI Dakwerken sport en modig genk Sponsor 2024


GUVI uw dakwerker voor nieuwe daken en dakrenovaties Het dak van uw huis speelt een grote rol in het uitzicht van uw woning.
Daarnaast is het uiteraard ook belangrijk dat uw dak op de juiste manier wordt geplaatst om uw woning te beschermen.
Kies voor ervaring en vakmanschap.
We streven steeds naar een perfecte plaatsing van uw dak.

NUBEREA

NUBERA sport en modig genk Sponsor 2024


Nubera is uw strategische partner voor IT-automatisering en DevOps-projecten.
We kunnen u helpen bij elke fase in de levenscyclus van uw project, van het definiëren van de strategie, het ontwerpen van de processen en services, het implementeren en bouwen van de oplossingen, tot het ondersteunen van de toekomst.
WAT WIJ BIEDEN:

- devops & automation
- infrastructure
- cybersecurity

TERVELO

TERVELO sport en modig genk Sponsor 2024


Ik ben een 42-jarige consultant voor webontwikkeling, shell scripting en diverse niet-triviale problemen. Ik woon in de niet geheel onaantrekkelijke Belgische stad Gent.
Als ik mijn favoriete editor in twee karakters zou moeten beschrijven, dan zou dat ⅵm zijn. Als je ziet wat ik daar deed, denk ik dat we het goed met elkaar zouden kunnen vinden. (Ongeacht de redacteur van je keuze.)
Als ik mijn favoriete bezigheid in twee woorden zou moeten beschrijven, dan zou het fietsen zijn. Bekijk mijn profiel op Catena Cycling, de community voor fietsers.

SMART BUILDING CONTROLS

SMART BUILDING CONTROLS sport en modig genk Sponsor 2024


Met een sterk 10-koppig team van integratoren staat Smart Building Controls jou met raad en daad bij voor de sturing, automatisatie en programmering van ELEK tot HVAC en zelfs volledige gebouwbeheersystemen.

- GEBOUWBEHEERSYSTEEM
- AUTOMATISATIE ELEK
- AUTOMATISATIE HVAC
- VBS

DRUKKERIJ GIJSEMBERG

DRUKKERIJ GIJSEMBERG sport en modig genk Sponsor 2024


Drukkerij Gijsemberg is een grafisch vellenoffsetbedrijf waar een vakbekwaam grafisch team, vanaf het eerste persoonlijke contact, via ontwerp, lithografie, druk en afwerking, kwaliteitsdrukwerk levert.

Dat kwaliteitsdrukwerk komt tot stand dankzij de inzet van onze medewerkers en moderne processen.
Drukkerij Gijsemberg investeert beredeneerd in nieuwe technologie.

ITZU

ITZU sport en modig genk Sponsor 2024


ITZU, jouw partner voor HR & Facility diensten
ITZU is een volledig ontzorgende, strategische en sustainable partner in HR en Facility voor zowel particulieren als bedrijven.
De hele ITZU-groep staat als talentexpert dicht bij haar klanten en medewerkers, op elk moment in de loopbaan en het privéleven.
Dankzij onze expertise in verschillende niches en onze talentgerichte ingesteldheid, groeien we samen met iedereen die met onze diensten in contact komt.
It’s you we care about. Daarom inspireren en verrassen we anderen graag door onze kennis te delen en zelf het goede voorbeeld te geven aan de hand van onze inspanningen op het vlak van (duurzaam) ondernemen.

LW-Cleaning

LW-Cleaning sport en modig genk Sponsor 2024


Tal van bedrijven en KMO’s uit Limburg en daarbuiten vertrouwen op LW Cleaning voor gevelreiniging én het wassen van hun ramen en zonnepanelen.
Voor schoonmaakopdrachten buiten adviseren wij in vele gevallen osmosereiniging.

Als schoonmaakbedrijf onderscheiden wij ons door een kwalitatieve, flexibele en veilige uitvoering van alle schoonmaakwerken in Limburg en de rest van Vlaanderen.

Schakel onze schoonmakers ook in voor de eindschoonmaak na nieuwbouw of verbouwingen, het reinigen van garagevloeren of het reinigen en ontmossen van daken.

iKREATIV

iKREATIV sport en modig genk Sponsor 2024


Wel, iKREATIV is uw partner voor Techniek en Design.

Om jullie van dienst te kunnen zijn ben ik, Ivan Kirkels, als zelfstandige in bijberoep gestart.
De zaak moet een naam hebben, maar welke naam neem je dan. iKREATIV.
Als multitool, technische duizendpoot en computerfreak kan ik jullie zowel helpen om uw machine (terug) tot leven te krijgen of u te helpen om uw oude website, logo, huisstijl, ... eens in een fris nieuw jasje te steken.
Back to top